Projecten

Bedrijf

Waarom wij?

Wij maken mooie projecten

Wij zijn gespecialiseerd in, met name, lichte constructies. Daaronder vallen gelamineerd hout, houtskeletbouw, CLT en gasbeton. We maken er een sport van om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen, want we willen natuurlijk altijd de beste oplossing aanbieden. Onze platte organisatiestructuur gecombineerd met teamwork, zorgt ervoor dat wij altijd in staat zijn om het maximale uit onszelf te halen.

Bedrijf
Bedrijf
Bedrijf

Klantgerichte dienstverlening

Optimale flexibiliteit en efficiëntie staan bij ons hoog in het vaandel. Met onze klantgerichte en persoonlijke aanpak zorgen we voor een allesomvattende en bovenal prettige samenwerking met onze klanten. Dit uit zich in een steeds meer vaste relaties waarmee wij al jarenlang met veel plezier samenwerken.

Neem contact met ons op
Bedrijf

HOC B.V.

In 1996 werd HOC opgericht door Egbert Koops. Het kantoor was destijds gevestigd in het souterrain van de woning aan de Asserweg 37 in Beilen. In 2004 werd het bedrijf overgenomen door de huidige eigenaar: Martijn Centen. Meer en meer opdrachten, zowel regionaal als landelijk, zorgden ervoor dat het bedrijf groeide en genoodzaakt was te verhuizen naar een groter kantoorpand aan de Eursing 2 in Beilen. Bij meer werk horen natuurlijk meer werknemers. Gedurende de jaren groeide het team en kwamen er steeds meer medewerkers met hart voor bouwfysica, funderingstechniek en constructies in beton, staal, hout en metselwerk.

Ons werkgebied ligt inmiddels door heel Nederland, maar wij lopen niet naast onze sokken. Wij vinden een persoonlijke en klantgerichte benadering erg belangrijk en maken ons hier dan ook altijd sterk voor. Dat is namelijk wat ons grotendeels karakteriseert als bedrijf.

Bouwkundig ingenieursbureau HOC bv

  • Eursing 2
    9411 XC Beilen
  • 0593-541010