• Eursing 2 - 9411 XC - Beilen
  • 0593-541010

Bedrijf

Over ons

HOC bv is een adviesbureau voor bouwfysica, funderingstechniek en constructies in beton staal hout en metselwerk. Onze projectleiders, constructeurs en tekenaars zijn op de hoogte van meest recente bouwregelgeving en normering. Al meer dan 20 jaar zijn wij een betrouwbare adviseur voor vele opdrachtgevers.

Bedrijf

Ons bureau...

Ons bureau is gespecialiseerd in houtskeletbouwconstructies en berekeningen voor houtskeletbouwleveranciers. Ook is ons ingenieursbureau adviseur voor het Xella (Ytong) casco systeem.

HOC bv onderscheidt zich door een klantgerichte en persoonlijke aanpak. De platte organisatiestructuur zorgt voor optimale flexibiliteit en efficiency.

Bedrijf

Verleden

In 1987 is door ir. E. Koops Bureau Bouwontwikkeling & Bouwtechniek Beilen, ook wel bekend als bureau BBB, opgericht. Dit bureau was in eerste instantie gevestigd in een werkkamer van een woning. Door de groei van het bedrijf werd het noodzakelijk om te verhuizen. In 1991 is aan de Asserweg 37 te Beilen een nieuw pand gebouwd. Vanaf 2004 is het bedrijf geleidelijk overgenomen door ing. M. Centen. Door verdere groei werd het nodig te verhuizen naar het huidige kantoorpand aan de Eursing 2 in Beilen. In dit pand is verdere expansie mogelijk.

Heden & toekomst

Door de groei van het bedrijf en de uitbreiding van de activiteiten is in 1996 HOC bv opgericht. Ons werkgebied ligt door heel Nederland. Mede dankzij het landelijke afzetgebied van veel van onze opdrachtgevers. Ondanks gestage groei blijven wij streven naar een persoonlijke klantgerichte dienstverlening.